^^ Hello, Sundae.
Oh, you were using paper punches. I used to have some paper punches but I really used them to punch papers, not by making bento. f(^_^;) Recently I've tried to find some new punches but I couldn't get any useful one at the shopping centre especially those with facial expression.
I have a question to ask. Are you using cooking oil while you're making usuyaki tamago? Recently I've got a bigger usuyaki tamago frying pan but I found it's hard to make a good-looking usuyaki tamago. 本当に悩みです!
Hi Shan, thanks for coming here again, although you're very busy.arigatou:0)
Well, I use cooking oil to make usuyakitamago. You have to make it with low..very low heat with lid. I think making good-looing usuyakitamago is very difficult. You need some practices to make it, but you can do it, i believe :0)
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コメント一覧
酢豚よりもあっさり食べられそうです[絵文字:v-271]
うちも、酢豚は鶏肉で作ってるよ~^^
豚肉は脂っこい感じがして、私が苦手なので~(笑)
学校かな??おつかれさまです!!
そうか、鶏肉でもいいんですよね~
したのチビには、こっちの方が食べやすいかも!
今度、試してみます!!
そうなんです~~。
毎日おかずは何しようか・・ってすごく悩んじゃう。
鶏肉ってなんにでも代用できて便利なので
いつも我が家の冷凍庫に入っているような気がします^^
酢鶏のほうがやわらかくて、食べやすい気がするんだよね。
鶏はいつでも冷凍庫にあるし^^
今日も学校です~~><
ほぼ毎日お弁当なんだけど、昨日は写真を撮る暇もなかった。。。
早く夏休みになってほしいよ~~~。
小さい子には酢を少なくして、鶏のほうが確かに食べやすいかも。
うちの子も、甘めケチャップ大目酢鶏大好きです。
野菜も一緒に食べてくれるといいんですけどね~~~。
酢豚(鶏)の玉ねぎがイヤみたいです><
Oh, you were using paper punches. I used to have some paper punches but I really used them to punch papers, not by making bento. f(^_^;) Recently I've tried to find some new punches but I couldn't get any useful one at the shopping centre especially those with facial expression.
I have a question to ask. Are you using cooking oil while you're making usuyaki tamago? Recently I've got a bigger usuyaki tamago frying pan but I found it's hard to make a good-looking usuyaki tamago. 本当に悩みです!
やっぱりジメジメしたこの時期、お弁当開けてぷ~んと匂ったらガックリですもんね。。
上に乗せるお弁当シートは、どうなんでしょうね。効果あるのかな。
普段の食卓にも、この時期酢を使った料理が多くなります♪
Well, I use cooking oil to make usuyakitamago. You have to make it with low..very low heat with lid. I think making good-looing usuyakitamago is very difficult. You need some practices to make it, but you can do it, i believe :0)
ホントにホントで毎回悩むんですよ・・この時期のお弁当・・。
作るべきか辞めるべきか・・って。
悩みつつも、とりあえず手が動いてしまうので、
毎日お弁当持って行ってます(笑)
作ったら即冷蔵庫、持って行くときは保冷材上下、保冷用のバッグに入れて
もって行っていますが、
今のところは大丈夫そうです^^
うちは今日南蛮漬けでした~。
お酢をいっぱい入れて作りました^^